Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați oricând!

Departamente Prana Romania

Vânzări Directe

Răzvan Hurezanu
Ventilation Consultant

Ramona Mihalache
Ventilation Consultant

Loredana Miroiu Ventilation Consultant

Vânzări Distribuție

Mihai Stroe- Prana Romania

Mihai Stroe
Distribution Sales Manager

Vânzări Proiecte

Tiberiu Pîrvu
Ventilation Consultant

Paulina Bădescu
Project Sales Manager

Customer Support

Cătalin Pașol
Customer Care

Service

Sorin Druțu
Service Specialist

Întrebări frecvente

Un recuperator este un schimbător de căldură care utilizează căldură de la o sursă externă. Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de ventilație a încăperilor. Aerul cald evacuat din încăpere cedează căldură aerului admis de afară prin pereții schibatorului de căldură. Datorită recuperatorului de căldură Prana, coeficientul de eficientă energetică ajunge la 93%.

Sistemul Prana conține și filtre G3 care curăță aerul de polen, spori de mucegai, etc. fapt ce permite alimentarea încăperilor cu aer proaspăt cu un coeficient de calitate energetică de 95-97%.

În timpul verii acesta păstreză răcoarea și confortul aerului condiționat. Acesta este un beneficiu dublu: în primul rând, aerul condiționat va funcționa mai puțin și în al doilea rând, se realizeză economii semnificative de energie in timpul funcționarii sale.

Sistemul de ventilație cu recuperare de căldură Prana – a fost proiectat pentru a elimina fenomenele negative din încăperi: umiditate ridicată, mucegai, igrasie. Și conceput cu scopul de a crea condiții confortabile de viață pentru oameni. După ce am luat în considerare toate experiențele anterioare din industrie, am conceput propriile noastre sisteme de ventilație.

Sistemele noastre de ventilație au o serie de avantaje, și anume:

– Dimensiuni compacte. Acesta vă permite să economisiți suprafață utila, deoarece întregul recuperator este ascuns în grosimea peretelui, vizibile sunt doar grilele de ventilație.

– Viteză și ușurință de instalare. Montajul se poate face în doua ore, fară praf și fară a fi nevoie ulterior de alte lucrări de reparație.

– Schimbătorul de căldură este confecționat din cupru. Cupru are o conductivitate termică foarte ridicata. Cupru este un antiseptic natural, ceea ce face imposibilă acumularea bacteriilor și a germenilor în interiorul unității de lucru. Cuprul nu ruginește și nu se deteriorează în timp.

– Admisia și evacuarea aerului se face simultan, fără a se amesteca fluxrilede aer.

– Întreținere ușoară și simplă. O data la fiecare 12 luni ar trebui să fie făcută o curățare mecanica a schimbătorului de căldură, care nu durează mai mult de 15 minute.

– Economie de energie. Consumul de energie electrică este infim, între 4W si 34W în viteza maximă.

– Păstrează compoziția bioenergetica naturala “Prana” pe care o deține aerul.

– Control simplu. Sistemul de ventilație este controlat de o telecomanda sau prin aplicația de telefon mobil.

– Capacitatea de a deveni mai silențios în modul de funcționare “Noapte”.

– Calitate garantată de o experiență de peste 15 ani.

– Un raport preț-calitate foarte bun!

– Garanție la produs de 2 ani.

Aerul condiționat răcorește aerul vara și îl încălzește în timpul iernii, dar nu alimentează încăperea cu aer proaspăt și curat. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat, sistemul de ventilație cu recuperare de căldură Prana ne oferă aer curat, mențînându-l cald sau rece.

În plusinstalația de aer condiționat include un filtru, careîn anumite circumstanțe poate fi o sursă periculoasă de acumulare de praf, bacterii și virusuri, care pătrund ulterior în organismul uman. Toate funcțiile suplimentare ale aerului condiționat sunt de fapt o modalitate de a crește valoarea șiîn parte, o modalitate de a neutraliza impactul lui negativ.

Sistemul de ventilație cu recuperare de căldură Prana funcționează foarte bine împreună cu aerul condiționat din încăpere, practic se completează reciproc. Aerul condiționat face răcoare iar recuperatorul Prană alimentează încăperea cu aer proaspăt și curatpăstrând răcoarea în încăpere cu ajutorul schimbătorului de căldură.

Sistemul de ventilație Prana funcționează în mai multe moduri. Nivelul de zgomot la distanta de 3 m de dispozitiv, în timpul funcționarii la capacitate maxima a sistemului de ventilație Prana – nu depășește valoarea de 24 dB, ceea ce este comparativ cu zgomotul aparatului de aer condiționat. În modul de funcționare “Noapte” sistemul de ventilație funcționează aproape silențios și are un nivel de zgomot de doar 13dB.

Vreau o ofertă personalizată

Completează formularul și vei fi contactat de un specialist în ventilație.

 S.C. ECOVENT EXPERT S.R.L.

Adresă: Bd-ul. Ghencea Nr. 126-132, Et. 1, (Home & Design Mall)
Cod fiscal: RO36931751
Nr. Înreg. Fiscală: J40/445/2017
Banca: Banca Transilvania
IBAN: RO80BTRLRONCRT0428725801

MAGAZIN ONLINE

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.