Cum îţi poţi îmbunătăţi starea de sănătate şi nivelul de energie

 Cum îţi poţi îmbunătăţi starea de sănătate şi nivelul de energie? Să ne gândim ce înseamnă o zi în apartamentul în care locuieşti:

  • Anveloparea blocurilor, a fost făcută pentru a putea echilibra temperatura din apartament pe timp de iarnă, iar geamurile termopane, au venit ca o soluţie de izolare fonică. Din păcate nu s-au luat în considerare şi efectele care apar în urma izolării apartamentului, lăsând loc pentru dezvoltarea mucegaiului şi creând un mediu propice pentru condens.
  • O persoană, elimină în medie, în aer, 50 grame de lichid şi are nevoie de 20m cubi de aer curat pe oră. Asta înseamnă că, pentru a avea un mediu sănătos în permanenţă, ar trebui să aerisim apartamentul în fiecare oră.
  • Sufrageria şi dormitorul sunt camerele în care ne petrecem cel mai mult timp, iar factori precum condensul şi mucegaiul, ne pot afecta sistemul respirator în momentul în care suntem expuşi pe o durată mai lungă.
  • Vara, aerul condiţionat recirculă aerul din cameră, şi dă doar senzaţia unui aer curat şi proaspăt.

 Pentru toate cele de mai sus, cea mai bună soluţie este instalarea unui sistem de ventilare.

 Dispozitivul lucrează în tandem cu aerul condiţionat şi reîmprospătează aerul din încăpere, oferind în permanenţă un aer curat. El are un sistem ce permite eliminarea şi introducerea aerului în încăpere în acelaşi timp, care ajută la menţinerea presiunii şi temperaturii din cameră.

 Schimbătorul de căldură din cupru funcţionează ca un antiseptic natural, iar recuperatorul funcţionează fără filtre, fapt ce reduce orice risc de formare al bacteriilor.

 Dormitorul este camera care beneficiază cel mai mult de pe urma ventilării. În timpul somnului ai nevoie de un nivel optim de oxigen în cameră, ca să poţi să ai parte de un somn liniştit şi să nu te confrunţi cu o migrenă a doua zi.

 Închipuie-ţi cum ar fi să ai mereu în apartament, aer proaspăt. Cum ar fi să vii acasă din concediu şi să nu mai fie aerul închis şi stătut, ci să te întâmpine senzaţia că de abia ai aerisit, fără să fie vreun geam deschis.

 Partea cea mai bună este că ne dorim să ai parte de un mediu sănătos, fără să îţi faci griji că ar strica aspectul apartamentului. De aceea echipa noastră de experţi, este atentă la cele mai mici detalii în timpul montării aparatului, ocupându-se de toate finisajele necesare.

De asemenea, dacă ai orice întrebări, îţi stăm oricând la dispoziţie.

 Te-am pus pe gânduri? Contactează-ne şi află mai multe despre sistemele de ventilare cu recuperare de căldură şi hai să găsim cea mai bună variantă pentru tine şi familia ta.

Articole recomandate

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.