De ce ai nevoie de ventilație în casă?

Să îţi construieşti o casă de la zero nu este uşor. Începi involuntar să înveţi mult mai multe despre materiale de construcţie, metode de izolare termică, tipuri de prize, podele şi sisteme de încălzire

 Temperatura este poate cel mai important element din casă, pentru că aceasta dictează şi nivelul de confort. Îţi doreşti să ai o temperatură optimă atât vara cât şi iarna, aşadar pui sistemele de încălzire necesare şi unul sau mai multe aparate de aer condiţionat.

Cel mai neglijat element, însă, este cel esenţial: sistemul de ventilare.

 Aparatul de aer condiţionat nu face decât să recircule şi să răcească aerul din încăpere. Sistemul de ventilare cu recuperare de caldură, introduce în permanenţă aer proaspăt şi îl elimină pe cel existent.

 Procesul are loc în tandem, trecând aerul printr-un schimbător de căldură din cupru ce asigură menţinerea temperaturii din cameră şi funcţionează ca o soluţie antiseptică.

 Imaginează-ţi că o casă care este bine izolată, însă căreia îi lipseşte un sistem de ventilaţie, este precum un borcan închis ermetic. Aerul este stătut şi recirculat, umiditatea creşte iar mucegaiul începe să se dezvolte. Deoarece inhalezi acest aer în fiecare zi, tuşesti din ce în ce mai des şi apăsat, iar dimineaţa îţi începe cu o durere de cap, cauzată de lipsa nivelului optim de oxigen din dormitor.

Nu are rost să ne gândim ce înseamnă asta pe termen lung pentru sănătatea ta şi a familiei tale.

 Sistemele de ventilare de la Prana au fost gândite până la ultimul detaliu. Lipsa unor filtre care acumulează bacterii şi funcţionarea silenţioasă a cestuia ( cu un nivel de zgomot de minim 5 dB), îl fac aproape de neobservat în orice cameră.

 Echipa noastră de experţi, este atentă la cele mai mici detalii în timpul montării aparatului. Noi ne ocupăm de toate finisajele necesare astfel încât să nu îţi mai faci griji legate de încă un lucru de făcut până la finalizarea casei.

 Îţi răspundem la toate întrebările şi îţi explicăm cum poţi porni şi regla sistemul şi care este întregul proces de ventilare.

Aşadar, contactează-ne şi hai să găsim cea mai bună variantă de ventilaţie pentru casa şi familia ta.

Articole recomandate

Calitatea aerului
Prana România

PRANA vs COVID19

Grupul PRANA cauta specialisti: biotehnologi, biologi și virusologi moleculari, precum și științe conexe, epidemiologi, pentru a incepe cooperarea în domeniul cercetării și proiectelor care vizează

CITEȘTE MAI MULT

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.