Despre Producător

ECOLOGIE, EFICIENȚĂ ENERGETICĂ și ECONOMIE sunt principiile după care funcționăm

PRANA - POVESTEA UNEI MARI COMPANII

Prana este o companie care se mândrește cu o experiență de peste 15 ani în sectorul purificarii aerului și economisirii energiei. Compania însăși a proiectat și fabricat o gamă largă de produse de înaltă tehnologie, în conformitate cu tendințele pieței. Dispozitivele propuse de Prana au ca scop satisfacerea fiecarui tip de nevoie din domeniul ventilatiei mecanice cu sisteme de automatizare capabile sa satisfaca principiile impactului redus asupra mediului si economisire ridicata a energiei.

Termenul „prana” indică energia vitală prezentă în aer, un element indispensabil vieții. Aerul este format din ioni, anioni, oxigen, azot și dioxid de carbon. Tinand cont de nevoile fiziologice ale omului pentru fiecare dintre aceste elemente, PRANA si-a creat produsele. Primii ingineri care au lucrat la el au reușit să dea formă acestui sistem de ventilație și l-au brevetat cu scopul de a îmbunătăți condițiile climatice ale unui mediu restrâns, ținând cont de principiul mecanic de bază al respirației umane.

Compania a participat la prima conferință internațională Bauhaus SOLAR ERFURT (Germania, 2008) unde a prezentat conceptul de „confort bioenergetic” prin sistemul de ventilație PRANA și sistemele de izolare termică și fonică Ecotemp. Soluțiile patentate ale sistemului de ventilație au fost prezentate marelui public și până în prezent nu au egal în lume.
În 2010 sistemele de ventilație, sistemele de izolare a fațadelor și pereților interiori și toate celelalte produse pe care PRANA le oferă, au fost prezentate la expozițiile internaționale din sectorul construcțiilor de la Rzeszow (Polonia, septembrie 2010) și Wroclaw (Polonia, decembrie 2010) . ) precum și la expoziția privind eficiența energetică de la Graz (Austria, 2007), unde au obținut recunoașterea drept cel mai bun produs .

instalare montare recuperator caldura

Produsele PRANA

PRANA oferă sisteme moderne de ventilație și aer condiționat care îndeplinesc cerințele europene de eficiență și siguranță energetică. Toate produsele fabricate sub marca PRANA au trecut teste de laborator și au primit certificate europene de calitate CE.

PRANA recuperează propria dezvoltare patentată a companiei. Acestea sunt sisteme de ventilație unice bazate pe un schimbător de căldură (recuperator) din cupru. Recuperătoarele moderne descentralizate cu senzori de calitate a aerului asigură un microclimat interior sănătos.

Recuperatoarele PRANA în detaliu

Admisie și evacuare simultană

Schimbător de căldură din cupru

Randament ridicat

Control SMART

Admisie și evacuare simultană

Schimbător de căldură din cupru

Randament ridicat

Control SMART

Carcasă din plastic ecologic

Schimbător de căldură din cupru

Motor puternic, dar silențios

recuperator caldura

Sistem de calitate superioară

În producția recuperatoarelor PRANA se folosește un sistem de control al calității pe 4 nivele.

Fiecare recuperator primește un număr de serie unic specificat în Cardul de garanție. Centrul de service PRANA efectuează reparații și întreținere în garanție a recuperatoarelor.

Soluții unice pentru ventilație

În fiecare an, mii de oameni din întreaga lume își îmbunătățesc calitatea aerului la domiciliu și eficiența energetică prin sistemele de ventilație PRANA. Prioritățile noastre principale sunt siguranța și sănătatea tuturor viețuitoarelor. Prin urmare, recuperatoarele PRANA îndeplinesc cerințele actuale:

sisteme de ventilatie Prana

Tehnologiile utilizate

Schimbător de căldură din cupru

Cupru – este despre proprietăți antibacteriene și conductivitate termică ridicată. Materialul inactivează bacteriile și virușii. Recuperarea eficientă cu o eficiență de până la 96% este rezultatul conductivității termice ridicate a materialului, care este de două ori mai mare decât aluminiul și de 8 ori mai mare decât oțelul și fierul.

sisteme ventilatie

Schimbător de căldură cu dublu flux

Schimbătorul de căldură din cupru al recuperatoarelor PRANA include canale separate pentru fluxurile de aer de alimentare și evacuare. Prin urmare, schimbul de aer nu are loc în cicluri, ci simultan. Obțineți o aprovizionare constantă cu aer proaspăt și poluare fără amestecarea fluxurilor de aer.

sisteme de ventilatie

Control confortabil

Seria rezidențială oferă telecomandă și aplicație. Modulul Wi-Fi vă permite să controlați sistemul de oriunde în lume. Modelele industriale, pe lângă cele de mai sus, presupun conectarea la o unitate de control.

recuperator caldura, recuperator de caldura, prana

Funcții utile

Bucurați-vă de beneficiile ventilației SMART cu modurile AUTO, AUTO+, precum și de funcționarea programabilă a recuperatorului. Setările informează utilizatorul în mod independent când filtrul este murdar. Informații cuprinzătoare despre starea și calitatea aerului din interior sunt disponibile în aplicație.

Premii și distincții

Bringing Climate Innovation for Consumer

EBRD FINTECC – 2019

Climate Innovation Vouchers

EBRD FINTECC – 2018

Special Climate Innovation Award

EBRD FINTECC – 2018

Silver Building Column

Instal System – 2019

Certificate de calitate

Beneficii

SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ DIN CUPRU

Ajută la economisirea cu până la 96% de resursele energetice.

ALIMENTARE ȘI EVACUARE - SIMULTAN

Permite instalarea doar unu recuperator într-o cameră. Oferă o eficiență constantă ridicată.

ventilatie cu recuperare de caldura, ventilatie cu recuperare, recuperatoare de caldura, prana

EFICIENT ENERGETIC

Toată gama de produse PRANA dețin un nivel ridicat de performanță energetică (A, A+).

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea recuperatoarelor durează mai puțin de 2 ore, fără a necesita reparații ulterioare.

APLICAȚIE MOBILĂ

Aplicația PRANA este disponibilă pentru iOS și Android. Controlează ușor recuperatorul.

recuperator caldura prana

CALITATE LA STANDARDE EUROPENE

Recuperatoarele PRANA beneficiază de certificat European de calitate.

Beneficii

Viața umană este cea mai mare valoare. Sănătatea, confortul și dezvoltarea oamenilor sunt sarcinile principale ale fiecărui produs al companiei.

Conservarea planetei depinde de fiecare dintre locuitorii săi. Producția recuperatoarelor PRANA utilizează materiale care sunt reciclabile și nu poluează mediul. Fiecare utilizator de recuperator PRANA reduce potențialele emisii de CO2 și gaze cu efect de seră cu 1.034 kg anual.

Descrierea produsului

Recuperatoarele PRANA – sisteme inovatoare de ventilație pentru o viață umană sănătoasă, confortabilă și sigură.

Datorită controlului inteligent inteligent și funcției «AUTO», sistemul de ventilație se adaptează nevoilor individuale ale unei anumite încăperi și reglează automat modul de funcționare a sistemului necesar în orice moment.

Sistemul este monitorizat constant pentru aerul din interior – ghidat de informațiile de la senzori, recuperatorul în modul «AUTO» efectuează controlul automat fără intervenție umană. Aceasta este cea mai optimă funcționare a recuperatorului, deoarece sistemul în acest mod este cel mai eficient energetic și autonom.

ventilatie rezidentiala, ventilatie apartament

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.