Igrasie şi mucegai pe pereţi?

 

PRANA –soluția corectă pentru rezolvarea problemelor cu igrasia, mucegaiul și condensul de pe geamuri

De unde apare mucegaiul pe pereti?

 

Igrasia si mucegaiul pe pereti apare ca urmare a umiditatii ridicate si lipsei de ventilatie din incapere. Exista multi producatori care ofera solutii chimice de inlaturare a mucegaiului de pe pereti .

ATENTIE!!!Igrasia si mucegaiul vor aparea din nou daca nu eliminati cauza aparitiei lor.

Deci daca aveti mucegai pe pereti, mai intai trebuie sa rezolvati problema umiditatii ridicate, care poate fi rezolvata cel mai eficient printr-o ventilatie eficienta a incaperilor

 

Cum scapi de igrasie si mucegai?

Pentru a scapa pntru totdeauna de igrasie si mucegai trebuie sa urmati doar doi pasi:

1. Inlaturati mecanic igrasia si mucegaiul de pe pereti. Pentru aceasta exista mai multe solutii chimice care pot fi achizitionate din orice supermarket.

2. Eliminati cauzele apatitiei igrasiei si mucegaiului. Adia instalati un sistem de ventilatie eficient care sa va elimine excesul de umiditate din incapere.

 Recuoeratorul PRANA aduce aer proaspat, normalizeaza microclimatul si elimina umiditatea din incapere, in acest fel elimina toate cauzele aparitiei igrasiei, mucegaiului si condensului pe geamuri.!

Eliminam cauzele, nu doar urmarile!

Montajul recuperatoarelor "PRANA" se face in 1-2 ore fara sa fie necesare lucrari de reparatii ulterioare:

 


CONSULTATIE GRATUITA. Specialistii nosti va vor ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru vetilarea incaperilor.

GARANTIE SI SERVICE Toate recuperatoarele PRANA beneficiaza de garantie 2 ani. Termenul de exploatare decalarat de producator este de 10-15 ani.

MONTAJ Recuperatoarele PRANA pot fi montate in 1-2 ore fara sa fie nevoie de reparatii ulterioare.

RAPORT PRET-CALITATE. Contactati-ne si obtineti preturi speciale pentru proiectul dumneavoastra.

OBTINETI LIVRARE GRATUITA in orice localitate din Romania.

Calitate CE. Calitate garantata de certificarile europene CE din domeniu.

AVANTAJE:

 Este un sistem compact - recuperator este ascuns in intregime in grosimea peretelui,afara raman doar grilele de ventilatie. Deci nu aveti nevoie de tubulaturi si montaje complicate. Intregul montaj se poate face in doua ore, fara praf si fara a fi nevoie ulterior de alte lucrari de reparatie.

 Admisia si evacuarea aerului se face simultan (nu creeaza diferente de presiune in incapere), si intotdeauna asigura cu 8% mai mult volum de aer admis decat aer evacuat. Fenomen care contribuie la functionarea mai eficienta a sistemelor de evacuare din bucatarie si din baie.

 Schimbatorul de caldura din Cupru asigura o recuperare de caldura excelenta si decontamineaza aerul admis datorita proprietatilor sale naturale (foarte apropiate de argint). Cuprul este considerat inca din vremuri stravechi unul din cele mai bune si sigure materiale pentru om. De aceia este folosit la scara larga pentru transferul de aer si transportul de apa potabila.

 Conceput sa functioneze non-stop- cu recuperatorul «Prana» o sa aveti aer proaspat si curat in casa; 24 ore pe zi, 365 zile pe an!

 Normalizeaza microclimatul din locuinta si elimina definitiv cauzele aparitiei umezelii, condensului pe geamuri, igrasiei si mucegaiului.

 Functioneaza silentios si simplu – cu ajutorul unei telecomenzi

 Economisiti bani - fiindca caldura aerului evacuat afara se recupereaza si se intoarce in casa . Deci nu mai pierdeti caldura prin deschiderea geamurilor pentru aerisire. Ceia ce inseamna ca pastrati caldura in incapere, si faceti pana la 30% economii cu incalzirea in timpul iernii, si pana la 70% economii cu energia consumata de aerul conditionat in timpul verii.

 Ajuta la functionarea mai eficienta a aerului conditionat. In timpul verii recuperatorul inverseaza procesul, adica pastreaza aerul racoros in casa si zapuseala afara.

 Consum mic de energie: consumul de energie electrica pentru modelele rezidentiale este intre6Wh si 32Wh.

 Toate sistemele de ventilare cu recuperare de caldura «Prana» au Certificat European de Calitate CE si Clasa de Eficienta Energetica A+ si A.

Întrebări și comenzi