Prana Remote Control acum si pentru iOS

In acest sezon avem o veste buna pentru amatorii de gadgeturi Apple! Aplicația pentru gestionarea recuperatorilor PRANA este acum disponibilă pentru iOS

Recuperatoarele PRANA ─ sunt cele mai fiabile sisteme de ventilatie pentru apartamente, case, birouri, școli, grădinițe, săli de fitness și multe alte tipuri de cladiri. Aceste sisteme de ventilație îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor asigurand un microclimat sanatos.

Aplicatia pentru smartphone PRANA RC a fost lansata anul trecut iar datorita acesteia utilizatorul are posibilitatea de a gestiona cu usurinta sistemul de ventilatie. Si anume:

-optiunea de control separat al celor doua motoare

-schimbarea regimul de functionare dar si al treptelor de viteza

-regim „ Timer„, ” Degivrare” si regim de ventilare ” MAX

– regim ” AUTO

Datorita aplicatiei PRANA RC gestionarea sistemelor de ventilatie a devenit mult mai usoara si mai confortabila. Acum nu mai ai nevoie sa cauti telecomanda prin casa sau sa o ascunzi de copii de frica sa nu o strice. Tot ce ai nevoie este sa descarci aplicatia PRANA RC pe smartphone-ul tau de pe Google Play sau App Store, sa o lansezi si sa activezi regimul dorit.

Descarca aplicatia  PRANA RC din Google Play

Descarca aplicatia  PRANA RC din App Store

Ai montate 2 sau multe Recuperatoare PRANA?

Noua optiune „Monitorizarea sistemelor de ventilatie” ofera posibilitatea de a seta un nume si o parola individuala pentru fiecare recuperator.  Aceasta optiune iti permite sa reglezi microclimatul pentru fiecare camera unde aveti montat un sistem de ventilatie in functie de necesitate.

Descopera noile oportunitati de control al Recuperatoarelor PRANA!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.