RECUPERATOR PRANA 150 PREMIUM PLUS

Cod produs: 150S450ERPPR+

3.990 lei

Informații produs

Debit aer5/14/21/32/52/70*m³/h
Coeficient păstrare temperatură Până la 95%
Suprafată recomandată (H-2,7m)Până la 25 m²
Consum energie3,2W - 16,4W
Diametru150mm
Diametru montaj162mm
Alimentare220V
SPI0,17 W/m³/h
Nivel zgomot 3m44dB
Tip montareÎn perete
Tip displayDigital
Număr viteze5
Izolație termică și fonicăDA
Funcție ventilare - MOD NOAPTEDA
Funcție ventilare - AERISIREDA
Funcția - SLEEP TIMERDA
Funcția - PREÎNCĂLZIRE (rezistență 55W)DA
Funcția - DEGIVRAREDA
Reglare luminozitate afișajDA
Reglare separată admisie și evacuareDA
Display cu pictogrameDA
Filtru G2DA (2 filtre)
TelecomandăDA
Aplicație Telefon & Wi-FiDA
Senzor presiune atmosfericăDA
Indicator nivel murdărire filtruDA
Afișare dată și oră pe displayDA
Senzor umiditateDA
Funcție AUTODA
Senzor temperaturăDA (4 senzori)
Senzor CO2DA
Senzor VOCDA

* Modul de ventilație (BOOST) – mod nereglementat, nu se recomandă pentru utilizare continuă.

Recuperatorul PRANA 150 PREMIUM PLUS

Recuperatorul PRANA 150 PREMIUM PLUS este un sistem de ventilare cu recuperare de căldură din gama ErP lansată in anul 2023, care ventilează și reîmprospătează aerul din încăpere păstrând până la 95% din resursele energetice ale aerului în interior, este un produs patentat și certificat la laboratorul IMQ din Italia și corespunde tuturor reglementarilor ErP in vigoare.

În procesul de lucru, sistemul inovator de ventilație descentralizată elimină aerul poluat din cameră și oferă acces la aer proaspăt și curat din exterior. În acest caz, debitele nu sunt amestecate la «admisie» sau «ieșire», deoarece trec prin diferite canale ale schimbătorului de căldură.

Sistemele de ventilație PRANA elimină cele două cauze principale ale mucegaiului și ciupercilor care sunt periculoase pentru sănătatea umană. Acesta este aer stagnant și umiditate ridicată. De aceea, instalarea unui recuperator ajută la asigurarea siguranței și confortului tuturor locuitorilor.

Ventilarea eficientă în orice anotimp

Cu recuperatoarele PRANA nu ai nevoie sa deschizi geamurile, astfel incat sa nu irosesti caldura in timpul incalzirii si racoare pretioasa in sezonul cald. Spre deosebire de ferestrele deschise, recuperatorul PRANA reduce semnificativ zgomotul de pe stradă.

aer conditionat vs recuperator caldura in ventilatie rezidentiala

Siguranță pentru sănătatea familiei

Toate componentele recuperatoarelor PRANA sunt sigure pentru sănătatea umană. Schimbătorul de căldură din cupru al sistemului păstrează compoziția naturală a aerului proaspăt. Sistemul de filtrare captează praful, blana și polenul plantelor, insectelor, părului de animale etc. De aceea recuperatoarele sunt recomandate persoanelor care suferă de astm și alergii.

Modul AUTO - Stai fără griji

Funcționând în modul «AUTO», sistemul controlează în mod independent funcționarea ventilației, pe baza datelor senzorilor de umiditate, gaze cu efect de seră (CO2), calitatea aerului (VOC). Acesta este cel mai eficient mod de funcționare a recuperatorului.

Ventilație pentru toate tipurile de spații

PRANA ROMÂNIA oferă soluții complexe de ventilație pentru încăperi cu diverse funcții: de la apartamente mici, la centre sportive. Departamentul tehnic propriu dezvoltă proiecte în cel mai scurt timp posibil.

ventilatie rezidentiala asezare corecta

Cum funcționează un sistem de ventilație într-un apartament?

Organizarea ventilației necesită o abordare cuprinzătoare. Dacă există probleme de microclimat (umiditate ridicată, dificultăți de respirație, ciuperci și mucegai), ar trebui să investigați cu atenție cauzele apariției lor pentru a preveni reapariția.

Sarcina principală a ventilației este de a crea un schimb eficient de aer. În încăperi bine aerisite este ușor de respirat și microclimatul este echilibrat. Aceasta este cheia confortului și sănătății tale.

Îți dorești o soluție personalizată de ventilație?

Completează formularul şi te contactăm noi să-ți oferim cele mai bune prețuri.

ventilatie rezidentiala, ventilatie apartament

Avantajele unui sistem cu recuperare de căldură PRANA

 Este un sistem compact – recuperatorul este ascuns în întregime în grosimea peretelui, afară rămân doar grilele de ventilaţie. Deci nu aveți nevoie de tubulaturi și montaje complicate. Întregul montaj se poate face în două ore, fără praf şi fără a fi nevoie ulterior de alte lucrări de reparaţie.

 Admisia și evacuarea aerului se face simultan (nu creează diferențe de presiune în încăpere), și întotdeauna asigură cu 8% mai mult volum de aer admis decât aer evacuat. Fenomen care contribuie la funcţionarea mai eficientă a sistemelor de evacuare din bucătărie şi din baie.

 Schimbătorul de căldură din Cupru asigură o recuperare de căldură excelentă și decontaminează aerul admis datorită proprietăților sale naturale (foarte apropiate de argint). Cuprul este considerat încă din vremuri străvechi unul din cele mai bune si sigure materiale pentru om. De aceea este folosit la scară largă pentru transferul de aer și transportul de apă potabilă.

 Conceput să funcționeze non-stop- cu recuperatorul «Prana» o să aveți aer proaspăt și curat în casă; 24 ore pe zi, 365 zile pe an!

 Normalizează microclimatul din locuință și elimină definitiv cauzele apariției umezelii, condensului pe geamuri, igrasiei şi mucegaiului.

 Funcționează silențios şi simplu – cu ajutorul unei telecomenzi

 Economisiți bani – fiindcă căldura aerului evacuat afară se recuperează și se întoarce în casă . Deci nu mai pierdeți căldură prin deschiderea geamurilor pentru aerisire. Ceia ce înseamnă că păstrați căldura în încăpere, şi faceţi până la 30% economii cu încălzirea în timpul iernii, şi până la 70% economii cu energia consumată de aerul condiţionat în timpul verii.

 Ajută la funcționarea mai eficientă a aerului condiționat. În timpul verii recuperatorul inversează procesul, adică păstrează aerul răcoros în casă și zăpușeala afară.

 Consum mic de energie: consumul de energie electrică pentru modelele rezidențiale este între 3,2W – 16,4W.

 Toate sistemele de ventilare cu recuperare de căldură «Prana» au Certificat European de Calitate CE și Clasa de Eficiență Energetică A.

Certificarea sistemelor de ventilație

Vreau o ofertă personalizată

Completează formularul și vei fi contactat de un specialist în ventilație.

ALTE MODELE PRANA 150

Debit aer5/14/21/32/52/70* m³/h
Coeficient păstrare temperaturăPână la 95 %
Suprafața recomandată (H – 2,7m)Până la 25 m²
Consum enegie3,2W – 16,4W
Diametru150mm
Aplicație Telefon & Wi-FiDA
Senzor umiditateDA
Funcție AUTODA
Senzor temperaturăDA (2 senzori)
Senzor CO2NU
Senzor VOCNU

Debit aer5/14/21/32/52/70* m³/oră
Coeficient păstrare temperaturăPână la 95 %
Suprafața recomandată (H – 2,7m)Până la 25 m²
Consum energie3,2W – 16,4W
Diametru150mm
Aplicație Telefon & Wi-FiDA
Senzor umiditateNU
Funcție AUTONU
Senzor temperaturăNU
Senzor CO2NU
Senzor VOCNU

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.