Returul Produselor

Informații referitoare la returul produselor PRANA

Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.

In situatia cand nu sunteti complet multumit de produsele cumparate de la noi,in termenul legal de 14 zile le puteti returna cu suportarea cheltuielilor de transport, iar noi va vom returna banii imediat ce produsele au ajuns si constatam ca indeplinesc conditiile de returnare.

In cazul in care optati pentru plata cu cardul si/ sau cardul in rate iar ulterior doriti sa returnati produsul, se percep 10 % din valoarea totala care reprezinta comisionul platit de compania noastra catre procesatorul de plăți.

Coditiile de retur care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

– sa fie in ambalajul original

– sa nu fie modificate

– sa nu fie deteriorate

– sa fie respectate conditiile de garantie

In cazul in care cel putin una dintre aceste conditii nu este respectata, avem dreptul de a retine un procent corespunzator cu gradul de uzura, din suma care va va fi restituită.

Expeditorul raspunde de corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB) cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor.

Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalat intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului.

Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.