Ventilație Spații Industriale - Ventilații Industriale de top

Ventilația de înaltă calitate cu conservarea căldurii este o investiție importantă în afaceri. Inginerii calificați ai companiei vor oferi o soluție de proiectare.

Ventilație Spații Industriale - proiectarea, fabricarea și instalarea sistemelor industriale de ventilație cu recuperarea căldurii pentru orice spații.

Inginerii calificați ai companiei vor oferi o soluție de proiectare pentru ventilație, vor sfătui echipamentele necesare sau vor proiecta o soluție individuală pentru ventilație.

Numeroșii ani de experiență și profesionalismul specialiștilor în instalații ne ajută să instalăm sisteme de ventilație rapid și eficient.

Ventilații Industriale - sisteme industriale de ventilație PRANA cu recuperare de căldură

Funcționarea sistemului de ventilație PRANA se bazează pe un schimbător de căldură din cupru și are ca scop crearea unui microclimat sănătos al incintei și normalizarea nivelului de umiditate. În mijlocul modulului de lucru există o mișcare multidirecțională simultană a aerului: aerul proaspăt de pe stradă trece printr-un schimbător de căldură, unde este încălzit (în sezonul rece) din căldura aerului evacuat. Fluxurile trec prin diferite canale ale schimbătorului de căldură și nu se amestecă.

Sistemele de ventilație PRANA demonstrează în mod constant o eficiență ridicată de până la 93%, ceea ce asigură economii semnificative de energie pentru încălzire și aer condiționat. Recuperatoarele din seria industrială PRANA 250, PRANA 340S pot fi echipate cu canale de aer pentru organizarea sistemului de ventilație centralizată și pot fi utilizate decentralizat.

Ventilație Spații Industriale - cum funcționează?

* Echipa noastră de proiectare dezvoltă un proiect de lucru în funcție de nevoile clientului.

instalare montare recuperator caldura

Ventilații Industriale - implementarea proiectelor de ventilație spații industriale PRANA cu recuperare de căldură

Sistem puternic de ventilație centralizată bazat pe recuperatoare PRANA 340S cu o rețea de canale de aer. Acest proiect poate fi numit pe bună dreptate un flagship în sfera comercială: două etaje ale unei clădiri moderne au fost echipate cu un sistem de ventilație de alimentare și evacuare.

Recuperatoarele din seria industrială PRANA 340S sunt integrate armonios în interiorul nordic restrâns al ușilor și birourilor interioare ale companiei. Chiar și uitându-se la fotografie, ochiul nu găsește imediat recuperatorul.

De asemenea, este important ca eliminarea aerului evacuat din cameră să elimine excesul de umiditate, care este cel mai mare inamic al oricărei structuri. Umiditatea excesivă provoacă mucegai și mucegai pe pereți, transpirația ferestrelor. Doar ventilația adecvată poate rezolva în mod eficient aceste probleme.

Un mediu confortabil pentru dezvoltarea intelectuală, fizică și emoțională este o componentă importantă a oricărui spațiu de învățare. Clasele și zonele de recreere ale școlii sunt un loc în care copiii și profesorii dobândesc cunoștințe noi, împărtășesc emoții și descoperă lumea vastă.

Prin urmare, este important ca calitatea aerului din incinta școlii să contribuie la activitatea, atenția și inspirația elevilor. Pentru a menține un microclimat sănătos în clasă, școala folosește un sistem de ventilație descentralizat cu recuperatoare de căldură PRANA 200C.

Contactează-ne și beneficiază de experienta și sfaturile unei echipe  de consultanți  100% specializați in sisteme de ventilație. Către magazinul nostru online aici.

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.