Parteneri

Distribuitor – Partener – Instalator. Decoperă avantajele unei colaborări cu noi.

Vrei să devii Parenerul/Distribuitorul nostru pentru comercializarea sau montajul sistemelor de ventilație?

Suntem mereu în căutare de parteneri pentru a ne extinde lista partenerilor de montaj precum și rețeaua de distribuție a sistemelor de ventilație centralizate și descentralizate și al altor echipamente care cresc calitatea aerului dintr-o încăpere: ventilatoare de baie, purificatoare de aer, umidificatoare, dezumidificatoare și alte accesorii de ventilație.

Dacă dorești să colaborezi cu Grupul Ecovent poți să faci asta din trei posturi:

Alege să colaborezi cu noi dacă ai deja o afacere în domeniul HVAC, instalații termice, sanitare și ventilație, sau dacă vrei să-ți dezvolți o astfel de afacere.

partener, distribuitot, hvac
hvac, distribuitor ecovent

De ce să devii Partenerul/Distribuitorul Ecovent

Alege să fii profesionist! Alege să colaborezi cu grupul ECOVENT, și să distribui o gama de largă soluții de ventilație cu recuperare de căldură precum și alte echipamente de ventiilatie și vei beneficia de:

De ce să devii Montator Ecovent?

partener ecovent distribuitor hvac
partener, distribuitot, hvac

De ce să devii Colaborator Ecovent?

Dacă eșți Proiectant, Arhitect, Auditor Energetic, poți să propui/introduci produsele din portofoliul Ecovent în proiecte sau poți să facilitezi vânzarea produselor noastre?

Ia legătură cu noi și devino Colaboratorul nostru și îți vom oferi tot suportul nostru pentru că tu să ai o muncă cât mai simplă și ușoară.

Îți vom pune la dispoziție:     

Avantajele colaborării cu Ecovent

Grupul ECOVENT este unul dintre primii și printre cei mai importanți jucători de pe piața sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură și a ventilatoarelor de baie din România. Oferim o gama largă de produse și servicii garanție și afterservice. Punem foarte mult accent pe satisfacerea nevoilor clientului și pe o experianta cât mai frumoasă a clientului în reatia cu noi.

Valorile noaste sunt:

– CORECTITUDINEA

– RESPONSABILITAREA

– PROACTIVITATEA

– ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENTEI CLIENTULUI

Dacă eșți distribuitor HVAC, montator, ai o firmă de instalații sau pur și simplu doreșți să-ți dezvolți o afacere de succes, atunci completează forumalul de mai jos sau contactează-ne pentru mai multe detalii.

Contacteză-ne direct dacă ești interesat de o colaborare

Mihai Stroe
Distribution Sales Manager

Vreau să colaborăm!

Completează formularul și te von contacta în cel mai scurt timp.

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.