RECUPERATOR PRANA 250

Cod produs: PRANA250

4.990 lei

Informații produs

Debit aer admisPână la 650 m³/h
Debit aer avacuatPână la 610 m³/h
Eficiență energetică74 - 51%
Diametru recuperator250mm
Diametru tubulatură150mm
Alimentare220V
Tip panou comandăDigital
Număr viteze10
Aplicație Telefon & Wi-FiDA
Reglare separată debit aerDA
Programare săptămânalăDA

Sisteme industriale

Modelele industriale de recuperatoare PRANA vă permit să organizați ventilația centralizată în spații comerciale de diferite tipuri. Sistemele de ventilație sunt disponibile în trei versiuni. Fiecare dintre ele necesită o anumită metodă de instalare, astfel încât să poți alege o soluție pentru afacerea ta.

prana 340s ventilatie industriala
ventilatie rezidentiala Prana

Controlul sistemului

Sistemul poate fi controlat într-unul din cele trei moduri posibile:

Variante de instalare a sistemelor

Tipul de sistem industrial determină etapele ulterioare de instalare:

Sisteme de instalare combinate

Astfel de sisteme sunt asamblate în mod analog cu sistemele de perete. Se instalează într-un orificiu pre-găurit în perete de cel puțin 350 mm în diametru. Sistemul este echipat cu o grilă de alimentare și evacuare pe partea străzii și conectori pentru conectarea firelor în interior.

instalare montare recuperator caldura

Sisteme de instalare interioară

Modulul de operare se monteaza sub tavan sau pe perete prin intermediul unor elemente de fixare. Se recomandă să faceți acest lucru în încăperile tehnice. Pentru curgerea aerului înăuntru și aerul poluat în exterior instalăm elementele de perete pe fațada clădirii. Acestea sunt conectate la sistem printr-o conductă electrică. Distanța dintre grilajele exterioare este definită de reglementările de stat.

Evacuarea condensului se realizează în canalizarea existentă prin diametrul conductei de 10 mm. Este situat în partea de jos a unității. Sistemul în sine este montat orizontal, fără nicio presiune.

Este necesar să se ofere acces la componentele sistemului pentru a asigura o funcționare suplimentară. Dacă componentele sunt depozitate în soclu, se instalează ușile de revizie.

Protecție împotriva vibrațiilor

Sistemele de ventilație PRANA 340S trebuie conectate la orificiile de admisie a aerului. Inserțiile de vibropolimer sunt utilizate la conectarea conductelor de aer.

Curățarea recuperatorului de căldură

Cutiile de filtrare previn blocarea bobinei. Acestea sunt instalate pe conductele de aer de alimentare. Dacă este necesar, este posibilă și instalarea pe conductele de admisie a aerului.

Evacuarea condensului

În instalațiile de perete și construcții combinate condensul este evacuat prin mijloace naturale, printr-o priză de aer. La instalarea sistemului în spații cu temperaturi sub 0 °C, este necesară izolarea sau încălzirea sistemului de evacuare a condensului.

ventilatie industriala

Evitarea înghețului

Sistemele de ventilație cu pereți și instalații combinate sunt completate cu elemente de încălzire, funcții <<Winter Mode>> și <<Mini-Warm>>.

Menținerea presiunii aerului

Pentru a reduce pierderile aerodinamice la intrările și ieșirile recuperatorului, secțiunea directă a admisiei de aer nu trebuie să fie mai mică de 1 m. Prizele, propulsoarele și alte elemente ale rețelei sunt instalate după el.

Reducerea zgomotului

Se recomandă ca sistemele de ventilație centralizată să fie completate cu atenuatoare de sunet.

Încălzirea aerului

Pentru încălzirea suplimentară a aerului de alimentare în perioadele reci ale anului (la o temperatură de până la -30 de grade), sistemul de ventilație este proiectat cu un încălzitor de încălzire.

Certificarea sistemelor de ventilație

Vreau o ofertă personalizată

Completează formularul și vei fi contactat de un specialist în ventilație.

ALTE MODELE INDUSTRIALE

Debit aer admis Până la 1100 m³/oră
Debit aer evacuat Până la 1020 m³/oră
Eficiență energetică 78 – 48%
Diametru recuperator 340mm
Diametru tubulatură 200mm
Număr de viteze 10
Aplicație Telefon & Wi-Fi DA
Programare săptămânală DA
Reglare separată debit aer DA

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Pentru a afla prețurile produselor sau alte informații necesare, apelați-ne cu încredere.